Warning: The magic method Bridge\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/1/f/wemaintain.be/httpd.www/wp-content/themes/bridge/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27 Staalconstructies en industrieel onderhoud, de sterkte van WeMaintain
 

Wat kan WeMaintain voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een professionele partner voor het onderhoud van jouw industriële installaties, betoncentrales of prefab installaties? Of heb je nood aan ondersteuning bij het ontwerpen, fabriceren en monteren van staalconstructies? Ook voor draai- en freeswerken, eventueel gecombineerd met laswerken ben je bij WeMaintain aan het juiste adres. Kies voor onze projectmatige diensten, of breidt jouw team tijdelijk uit met onze ervaren werkkrachten. Klaar om meer te weten te komen over ons dienstenpakket?

Industrieel onderhoud en staalconstructies, onze sterkte

Industrieel onderhoud

Industriële installaties hebben een erg grote waarde. Het onderhoud ervan is dan ook een must om een optimale continuïteit van het productieproces te garanderen. Het betaalbare industriële onderhoud van WeMaintain beantwoordt aan alle kwaliteits-, veiligheids- en risicobeheersingseisen. Zo ben je steeds gerust dat er in alle veiligheid kan gewerkt worden aan en rond de industriële installaties.
Zowel tijdens geplande shutdowns of via een systeem van permanentie (24/7) bieden de VCA-opgeleide mensen van WeMaintain zekerheid.

Montage

WeMaintain is door de professionele ervaring en kennis van zijn vakmannen sterk in industriële montage. Als bekwame partner in montagewerk plaatsen we de nodige veiligheidsaspecten steeds voorop. Voor elk project maken wij gebruik van de geschikte kranen. Hiervoor doen we beroep op samenwerkingen met enkele solide partners.
Onze diensten op vlak van montage kunnen zowel projectmatig als ter ondersteuning aangeboden worden.

Constructie

Bij het ontwerpen en fabriceren van staalconstructies maakt ervaring het verschil. WeMaintain kan zich met zijn vele tientallen jaren bedrevenheid een betrouwbare partner noemen. Onze teken- en ontwerpafdeling gaat creatief én berekend aan de slag met jouw wensen, en zet deze om in de gewenste realisatie. Heb je zelf al een ontwerp gecreëerd? Dan realiseren we graag jouw ontwerp in onze constructiehal.
Het constructieteam staat steeds ter ondersteuning van onze onderhoudsafdeling. Door deze nauwe samenwerking wordt onnodig tijdsverlies tijdens shutdowns of revisies vermeden.

Draai- en freeswerken, in combinatie met laswerken

Heb jij geregeld draai- en freeswerk nodig voor (onderdelen van) jouw installatie? Doe beroep op de ervaring van WeMaintain! We bieden onze diensten zowel aan voor kleine als voor grote series, alsook voor stukwerk, eventueel gecombineerd met laswerk. Voor welke materialen dan ook, wij verzorgen de gewenste bewerkingen.
Ook voor stukken volgens model kan je bij ons terecht. Of heb je uit te voeren werken op zeer korte termijn? WeMaintain staat klaar om jou te helpen.
Alle bewerkingen worden ingepland in samenspraak met jou. We zijn transparant over onze leveringsdata. We geven steeds realistische vooruitzichten die ervoor zorgen dat de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt. Ons constructieteam staat steeds ter beschikking van de onderhoudsafdeling zodat er snel op de bal kan worden gespeeld bij pannes.

Outsourcing

Zit er een drukke periode aan te komen in jouw bedrijf? WeMaintain vangt graag jouw tijdelijk tekort aan onderhoudstechniekers op. Doe beroep op onze ervaren mensen die meedenken in de noden van jouw project. Onze vakmannen stellen zich steeds flexibel op, en kunnen zowel voor een korte als een lange periode ingezet worden.

Betoncentrales

WeMaintain heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als één van de topspelers in het onderhouden van betoncentrales. De combinatie van onze uitgeruste werkplaats met de ervaring van ons professioneel team maakt dat wij jouw centrale optimaal en efficiënt onderhouden.

Prefab installaties

Naast de industriële installaties en de betoncentrales, is WeMaintain ook voor het onderhoud van prefab installaties de perfecte partner. Zowel voor het onderhouden, aanpassen of uitbreiden van jouw productielijn zetten we graag onze jarenlange ervaring in.